Siirry sisältöön

Hinnasto ja vuokraehdot

BOKVILLANISTA

Bokvillan on Arabian Palvelun omistama rakennus osoitteessa Hämeentie 125, 00560 Helsinki.

Arabian Palvelun omistajia ovat Arabianrannassa sijaitsevat taloyhtiöt, osakasyhtiöt. Osakasyhtiöt maksavat Bokvillanista aiheutuvat kustannukset. Osakasyhtiöiden kustannuksista vastaavat puolestaan näiden asukkaat. Bokvillan on siten Arabianrannan osakasyhtiöiden ja näiden asukkaiden maksama kerhotila.

Sen oletko Arabian Palvelun osakasyhtiön asukas voit tarkistaa näillä sivuilla olevasta osakasyhtiölistasta.

Bokvillan on 1870-luvulla rakennettu huvila, joka kunnostettiin 2010 – 2012 Arabia Palvelun osakasyhtiöiden ja näiden asukkaiden juhla- ja kerhotiloiksi. Sisätiloiltaan Bokvillan on pääosin 1940-luvun lopun asuun kunnostettu rakennus. Talo on viihtyisä ja pidetty kerho- ja juhlapaikka.

Bokvillanista on vuokrattavissa tiloja alakerrasta ja yläkerrasta. Alakerrasta löytyvät juhlasali, kirjasto, klubi, kahvila-sali ja keittiö. Yläkerrassa puolestaan sijaitsee leikkihuone, pieni keittiö, kaksi työhuonetta ja iso kerhohuone.

Bokvillanin kaunissa puutarhassa on myös mahdollista järjestää tapahtumia.

JUHLAKÄYTTÖ

Bokvillan on mahdollista vuokrata enintään sadan (100) hengen juhlatilaisuuksiin. Juhla-käyttöön voi varata Bokvillanin alakerrasta seuraavat tilat:

 • juhlasali
 • kirjasto
 • klubi
 • kahvila
 • keittiö
 • alakerran ns. yleiset tilat

Varaus sisältää mahdollisuuden alakerran keittiön varustelun käyttöön. Käytössä on Arabian valkoinen Teema-astiasto sekä kuohuviini- ja viinilasit. Lasien tiskaamisen helpottamiseksi astianpesukoneeseen on laseille erilliset pesupakit.

Juhlatilavaraukseen on varattu siivousaikaa varauksen päättymistä seuraavalle aamulle klo 10.00 saakka, paitsi sunnuntaivarausten osalta, jolloin siivouksen tulee tapahtua tilaisuuden päättymisen jälkeen.

Juhlakäyttövarausten aikana Bokvillanissa ei ole samaan aikaan muita käyttäjiä, paitsi mahdollisesti iltapäiväkerho arkipäivisin (ei lauantaisin) klo 16.00 saakka, sekä yläkerran työhuoneen vuokralainen. Muulloin Bokvillanissa voi olla samaan aikaan myös muita käyttäjiä.

YKSITTÄISET TILAT

Bokvillanista on mahdollista vuokrata yksittäisiä tiloja alakerrasta ja yläkerrasta.

Alakerrasta vuokrataan: Juhlasalia, kirjastoa, klubia sekä keittiötä ja kahvilasalia.

Ylläkerrasta vuokrataan: illallissalia, kahta työhuonetta sekä kulmahuonetta.

Yksittäisten tilojen varausten osalta Bokvillanissa voi olla samanaikaisesti myös muita käyttäjiä tai useampia varauksia. Tilan varaajan tulee huomioida myös muut käyttäjät.

TUTUSTUMINEN JA AVAIMET

Sovithan aina tulostasi kanssamme etukäteen puhelimitse 040 129 9305 tai sähköpostilla varaukset@arabianpalvelu.fi,
jotta varmistut siitä että olemme paikalla.

Bokvillaniin voi tutustua maanantaisin ja torstaisin kello 10 – 17 välisenä aikana.  HUOM! 23.11.-15.12.2023 ei avoimia ovia torstaisin!

Tutustumisen yhteydessä käydään läpi Bokvillan käyttöön liittyvät seikat.

Avaimet voi noutaa varausta edeltävänä avoimien ovien päivänä (ma ja to, klo 10-17 HUOM! 23.11.-15.12.2023 ei avoimia ovia torstaisin! )  ja palauttaa varauksen jälkeisenä viikkona aukioloaikojen puitteissa.

Avainpantti on sata (100) euroa. Pantti suoritetaan käteisenä. Pantti vuokraehtojen mukaisesti.

ARABIAN PALVELUN OSAKASYHTIÖIDEN MAKSUTTOMAT TALOTIISTAIT

Arabian Palvelun osakasyhtiöt voivat varata Bokvillanin yksittäisiä tiloja vastikkeetta tiistaisin yhtiökokouksiin, juhliin, tiedotustilaisuuksiin ja muihin osakasyhtiönsä yhteisiin tapahtumiin yksin tai yhdessä muiden osakasyhtiöiden kanssa.

Muut käyttäjät voivat varata tiloja hinnaston mukaisesti.

Arabian Palvelun osakasyhtiöt voi tarkistaa tämän hinnaston lopusta.

Arabian Palvelu pidättää oikeudet muutoksiin, jotta Bokvillanin käytön tasapuolisuus voidaan taata.

MAKSUTTOMAT TAPAHTUMATORSTAIT

Arabian Palvelun osakasyhtiöiden asukkaat voivat varata Bokvillanin yksittäisiä tiloja torstaisin maksuttomasti ei-järjestäytyneeseen vapaamuotoiseen ja ei-maksulliseen toimintaa, joka ei ole yrityksen tai yhdistyksen harjoittamaa toimintaa taikka muutoin kaupallista, poliittisia tai uskonnollista toimintaa.

Muut käyttäjät voivat varata tiloja hinnaston mukaisesti.

Tilaisuuteen osallistuvien enemmistö tulee olla Arabian Palvelu Oy:n osakasyhtiöiden asukkaita.

Arabian Palvelu pidättää oikeudet muutoksiin, jotta Bokvillanin käytön tasapuolisuus ja oikeudenmukaisuus voidaan taata.

HINNAT

Bokvillan on varattavissa perjantai‐iltaisin klo 15.00 alkaen, lauantaisin ja arkipyhinä vain juhla‐, tapahtuma- tai vastaavaan käyttöön.

Muina aikoina Bokvillanin tilat ovat varattavissa tunti/tila‐perusteisesti.

Tuntivarauksissa minimivaraus on 3 tuntia. 

Jatkuvista viikoittaisista varauksista sovitaan erikseen.

Kahvilatoiminta sekä mahdolliset viikoittaiset voimassaolevat varaukset vaikuttavat Bokvillanin muihin varausmahdollisuuksiin.

Arabian Palvelu varaa oikeuden muuttaa hintoja ja varausehtoja siitä erikseen ilmoittamatta. Hintojen muutos ei kuitenkaan vaikuta jo varattuihin tiloihin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tila/ajankohtaArabian Palvelun osakasyhtiöt ja sen asukkaatMuut käyttäjät
YKSITTÄISET TILAT, ALAKERTA (MA-TO JA PE KLO 15 SAAKKA)”
Juhlasali25 €/h50 €/h
Kirjasto25 €/h50 €/h
Keittiö ja kahvilasali30 €/h50 €/h
YKSITTÄISET TILAT, YLÄKERTA (MA-TO JA PE KLO 15 SAAKKA)
Kerhotila25 €/h50 €/h
Kulmahuone20 €/h40 €/h
Juhlakäyttö
Perjantai (pe klo 15.00 - la klo 10.00)
450 €
900 €
Lauantai (la klo 11.00 - su klo 10.00)
550 €
1 100 €
Sunnuntai (klo 12-22)400 €800 €
Isot juhlat (pe klo 15.00 - su klo 10.00)750 €
1 500 €

Varausehdot

Bokvillan on museoviraston korkeimman SR1-luokituksen alainen suojeltu rakennus. Siten Bokvillanin käytössä tulee olla erityisen huolellinen ja vanhaa rakennusta kunnioittaa!

 • Jätä lähtiessäsi tila samaan tai parempaan kuntoon, kuin se oli tullessasi.
 • Laita kaikki tavarat ja huonekalut oikeille paikoilleen varauksen päätyttyä. Kaikki tilat (myös wc:t ja vuokrattavia tiloja palvelevat käytössä olleet yleiset tilat) tulee siivota sellaisen kuntoon, että seuraava käyttäjä käyttää niitä hyvissä mielin. Myös kaikki astiat tulee olla pestynä ja oikeilla paikoillaan.
 • Käytä varusteita ja laitteita huolellisesti ja asianmukaisesti. Älä riko! Jos tavaroita rikkoutuu, niin ilmoita siitä heti ja sovitaan miten uusi tavara hankintaan.
 • Bokvillanissa ei saa käyttää ulkokenkiä (sisäkenkiä tai juhlakenkiä voi käyttää), eikä piikkikorkokenkiä!
 • Kynttilöiden poltto on kielletty koko rakennuksessa.
 • Tupakointi on kielletty koko rakennuksessa.
 • Alkoholin myynti on kielletty.
 • Tilan varaaja vastaa ylimääräisistä hälytys-, siivous-, ym. mahdollisista kuluista, joita tilaisuus mahdollisesti aiheuttaa. Tilan varaaja vastaa myös kaikista mahdollisista tiloihin ja irtaimistoon kohdistuneista vahingoista.
 • Tarkista tila ennen tilan käyttöä. Ilmoita välittömästi tai viimeistään ennen tilaisuuden alkua puutteista tai vahingoista sähköpostilla tai tekstiviestillä: varaukset@arabianpalvelu.fi, 0401299305.
 • Tilan varaaja on velvollinen huolehtimaan, että varausajan päätyttyä kaikki tilaisuuteen osallistuneet ovat poistuneet tilasta eikä tilaan jää ketään, sekä että kaikki ovet ja ikkunat on suljettu ja lukittu sekä hälyttäminet laitettu takaisin päälle.
 • Kunnioita tilojen muita varaajia ja käyttäjiä.
 • Edellä mainitut säännöt ja käyttöehdot koskevat myös Bokvillanin piha-aluetta. 
 • Tilan varaaja on lisäksi velvollinen noudattamaan Bokvillaniin liittyviä erillisiä vuokraehtoja.

Bokvillanissa järjestettävät tilaisuudet ja toiminta eivät saa häiritä lähistön asukkaita. Kello 22.00 jälkeen ei saa soittaa niin kovaäänistä musiikkia tai oleskella ulkona sillä tavoin, että se häiritsee naapureita, Bokvillanin ikkunat ja ovet sisäpihan puolelle on pidettävä kiinni.

Avaimen voit noutaa Bokvillanista tilaisuusviikolla sovittuna aikana, jolloin perehdytetään tilan käyttöön. Avaimen saa sadan (100,00) euron panttia vastaan, mikä pantti palautetaan, kun avaimet on palautettu ja tila on sovitun mukaisessa kunnossa.

Hinnasto on voimassa, kunnes uusi hinnasto tulee voimaan. Arabian Palvelu Oy varaa oikeuden tehdä muutoksia ja lisäyksiä hinnastoon ja varausehtoihin siitä erikseen ilmoittamatta. Hintamuutokset eivät vaikuta ennen hintojen muutosta tehtyihin varauksiin, paitsi siltä osin kun varaus tehdään ajankohtaan, johon hintoja ei ole vielä vahvistettu, jolloin Arabian Palvelu Oy:n tulevaisuudessa vahvistamia hintoja noudatetaan kyseiseen varaukseen.

Jos varaaja peruu kirjallisesti varauksen yli kaksi (2) kuukautta ennen tilaisuuden ajankohtaa, varauksen peruutus voidaan tehdä maksutta. Jos varaaja peruu kirjallisesti varauksen kaksi (2) kuukautta tai lähempänä ennen Vuokratilan varausta, varaajan tulee maksaa puolet (1/2) vuokrahinnasta. Peruutuksen tapahtuessa yhtä (1) kuukautta tai lähempänä sovittua vuokrauksen ajankohtaa, varaaja on velvollinen maksamaan koko vuokrahinnan täysimääräisenä. Muissa tilanteissa varausta ei ole mahdollista perua.

Tilakoordinaattori Enni Fabritius

Puhelin 040 1299 305
Sähköposti varaukset@arabianpalvelu.fi

 

Arabian Palvelu Oy

Turvalaaksonkaari 2

01740 Vantaa

Voit tarkastaa seuraavasta listasta oletko Arabian Palvelun osakasyhtiössä asuva arabianrantalainen ja oikeutettu alennukseen Bokvillan käytössä.

Arabian Palveluun kuuluvat osakasyhtiöt:

Arabianrannan Lontoonkatu 9, Lontoonkatu 9, 00560 Helsinki

Arabianrannan Merituuli, Gunnel Nymanin katu 4 ja 8, 00560 Helsinki

Asunto Oy Arabianrannan Ankkuri Posliinipiha 6, 00560 Helsinki

Asunto Oy Arabian Valo, Kotisaarenkatu 10, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Arabian Kotiranta, Kaj Franckin katu 1, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Arabian Ruukku, Birger Kaipiaisen katu 4, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Arabianvillat, Gunnel Nymanin piha 2

Asunto Oy Helsingin Aurinkoruusu, Pariisinkatu 9, 00550 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Berliininpiha, Berliininkatu 9, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Dreija, Toukolankatu 2b A / Toukolankuja 2, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Flooranaukio, Flooranaukio 1, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Hehku, Posliinikatu 2, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Isolokki, Kotisaarenkatu 6, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Kaanaanranta, Kaanaankatu 9, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Kaislat, Muotoilijanpiha 6, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Kartio, Muotoilijankatu 14, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Kosmos, Birger Kaipiaisen piha 3

Asunto Oy Helsingin Kotisaari, Kotisaarenkatu 7, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Lontoonpiha, Lontoonkatu 10, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Loppukiri, Arabiankatu 19, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Pariisintorni, Pariisinkatu 8, 00550 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Runko, Posliinipiha 1, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Rörstrandinpiha, Rörstrandinkatu 5, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Siluetti, Muotoilijankatu 6, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Sini, Rörstrandinkatu 4, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Sinilehti, Roomankatu 10, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Teema, Toini Muonan piha 1 / Toini Muonan katu 7, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Tila, Posliinikatu 3, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Toukoniitty, Toukolankatu 27, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Toukoranta, Kotisaarenkatu 3, 00550 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Villa Arabia, Kaj Franckin katu 5, 00560 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Villa Kine, Kaj Franckin katu 8, 00560 Helsinki

Asunto Oy Käpytikka, Muotoilijankatu 18, 00560 Helsinki

Asunto Oy Toukolankustaa, Brysselinkatu 7 & 10, 00560 Helsinki

HASO Hämeentie 107, Hämeentie 107, 00560 Helsinki

HASO Kaanaankatu 6, Kaanaankatu 6, 00560 Helsinki

Heka Oy Berliininkuja, Lontoonkatu 6, 00550 Helsinki

Heka Oy Gunnel Nymanin katu 5, Gunnel Nymanin katu 5, 00560 Helsinki

Heka Oy Hämeentie 109, Hämeentie 109, 00560 Helsinki

Heka Oy Kaanaanpiha 4, Kaanaanpiha 4, 00560 Helsinki

Heka Oy Lontoonkuja, Lontoonkuja 5 & Brysselinkatu 6, 00560 Helsinki

Heka Oy Muotoilijankatu 20, Muotoilijankatu 20, 00560 Helsinki

Heka Oy Posliinikatu 4, Posliinikatu 4, 00560 Helsinki

Heka Oy Toukopuisto, Roomankatu 6 / Pariisinkatu 5, 00560 Helsinki

HOAS Arabianranta, Rörstrandinkatu 3, 00560 Helsinki

HOAS Berliininkatu 5, Berliininkatu 5, 00560 Helsinki

HOAS Brysselinkatu 3, Brysselinkatu 3, 00560 Helsinki

Kylterinranta, Kaj Franckin katu 4, 00560 Helsinki

Majstranden, Roomankatu 5, 00560 Helsinki

Palvelutalo Merenpisara, Kaj Franckin aukio 2, 00560 Helsinki

Sesam/Samse, Pariisinkuja 2–4, 00550 Helsinki

Toini Muonan katu 3a, Toini Muonan katu 3a, 00560 Helsinki

Toini Muonan katu 3b, Toini Muonan katu 3b, 00560 Helsinki

Toini Muonan katu 6, Toini Muonan katu 6, 00560 Helsinki

Toini Muonan katu 8, Toini Muonan katu 8, 00560 Helsinki

Varaa tilat suoraan varauskalenterista

Varaa